Ny daglig leder Per Bjørkum sammen med nåværende sjef Ingrid Helsingen Warner.

Per Bjørkum overtar i Leidar

First House-gründeren overtar som daglig leder i kommunikasjonsbyrået Leidar 1.mai.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Per Bjørkum overtar som daglig leder i kommunikasjonsbyrået Leidar Norway 1. mai 2021, opplyses det om i en pressemelding.

- Leidar har en spennende organisasjon med kompetanse på omdømme, strategi, design, film og digitale virkemidler. Som erfaren kjøper av tjenester ser jeg stort potensial for denne integrerte satsningen. Dessuten motiveres jeg av å ha resultatansvar og å lede en så stor organisasjon med dyktige folk, sier Bjørkum.

Han har vært ansvarlig for all intern og ekstern kommunikasjon samt investorrelasjoner i børsnoterte Arcus i åtte år.

I tillegg var Bjørkum en av gründerne i First House, hvor hans PR-byrå Trolltind Kommunikasjon var en del av oppstarten. Tidligere har han vært kommunikasjonsdirektør i børsnoterte NetCom, journalist og redaktør i Reuters, og finansanalytiker.

– Nytt kapittel

Bjørkum erstatter Ingrid Helsingen Warner som skal i barselpermisjon.

Warner vil fortsette som styremedlem og partner i Leidar Norway, og vil etter eget ønske gå inn i en annen stilling når hun kommer tilbake til Leidar etter endt permisjon.

- Jeg er veldig stolt av hvordan vi har bygget opp Leidar i Norge. I dag hjelper våre dyktige kolleger internasjonale og norske bedrifter og organisasjoner med kommunikasjonsutfordringer innenfor alle tjenesteområdene, sier Ingrid Helsingen Warner. Jeg ønsker Per lykke til i sin nye stilling og ser frem til å starte på et nytt kapittel i Leidar, sier hun.

Styreleder i Leidar Norway AS, Rolf Olsen, er særlig glad for Bjørkums brede bakgrunn.

- Per har en sjeldent bred erfaring som vil være veldig viktig for våre kunder, og for den videre utviklingen av Leidar. Han har vært toppleder for kommunikasjon i to store virksomheter, vært med på å ta et selskap på børs, jobbet som journalist og finansanalytiker, og har ledererfaring fra tre forskjellige kommunikasjonsbyråer, sier Olsen i meldingen.

I samme melding roser han også Warner for hennes arbeid i byrået.

- Ingrid har gjort en fantastisk jobb i å bygge Leidar i Norge. 2020 var et meget krevende år, men hun og teamet har klart å holde omsetningen stabil og levere et solid overskudd. Samtidig har vi fått mange nye og viktige kunder, sier Olsen.

I tillegg til kontoret i Oslo med 21 ansatte, er Leidar etablert i utlandet med kontorer i Brussel, London, Dubai og Genève.

Powered by Labrador CMS