STILLING LEDIG:

Trønder-Avisa søker nye journalister

Våre nye kolleger bør har solid journalistisk erfaring, være endringsvillige og ha lyst til å jobbe i en hektisk nyhetsredaksjon.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast og vikariat

Arbeidssted: Steinkjer

Søknadsfrist: 30. Mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Trønder-Avisas papirutgave har et daglig opplag på 18.000 eksemplarer (2019), og er største avis i Nord-Trøndelag. Vi leses daglig av ca. 70.000 personer på papiravisa, nett eller mobilutgavene. Trønder-Avisa har ca 46 ansatte og en omsetning på cirka 100 millioner kroner. Konsernet omfatter også 5 heleide aviser i Nord-Trøndelag.

Nå har du sjansen til å bli del av Nord-Trøndelags ledende redaksjon. Trønder-Avisa har i dag 35 redaksjonelt ansatte, og hver dag setter vi dagsorden med de viktigste nyhetene i vårt område.

Tre av våre journalister skal ut i permisjon. Vi søker derfor etter en fast ansatt og to vikarer i 12 måneder fra august.( En stilling er knyttet til sportsavdelingen og en i nyhetsavdelingen.)

I løpet av det siste året har redaksjonen tatt store steg i omstillingen til en moderne mediehverdag. Vi satser i to hovedretninger: Vi skal være best og først med de viktigste nyhetene, og vi skal sette dagsorden med egenutviklet journalistikk.

Våre nye kolleger bør har solid journalistisk erfaring, være endringsvillige og ha lyst til å jobbe i en hektisk nyhetsredaksjon. Tilbake kan vi tilby gode utviklingsmuligheter i en redaksjon som gir journalister stort ansvar og mye tillit.

Det må påregnes turnusarbeid for begge stillingene. Tiltredelse snarest.

Kontaktinformasjon:

CV og søknad sendes til [email protected]
Søknadsfrist: 30.05.21

Powered by Labrador CMS