STILLING LEDIG:

NRK Vestfold og Telemark søker redaktør

Vi søker etter en tydelig og engasjert redaktør som vil utvikle journalistikken og løse samfunnsoppdraget regionalt og nasjonalt. Som leder ser vi at er du er journalistisk sterk, lærings- og utviklingsorientert, en lagspiller og kulturbygger.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Porsgrunn

Søknadsfrist: 14. april

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

NRK Vestfold og Telemark oppnår stadig sterkere resultater digitalt, og det er stor vilje til å prøve ut nye grep innen journalistikk, historiefortelling og kontakt med publikum. Det er en tydelig ambisjon å løfte gode lokale saker fra hele det nye fylket opp til regional og nasjonal dagsorden gjennom publisering på NRKs nasjonale plattformer, samt sette spor med mer undersøkende og avdekkende journalistikk. Vår nye redaktør må evne å føre dette arbeidet videre sammen med de ansatte. For å lykkes i stillingen må du derfor være en pådriver for kontinuerlig forbedring og nyskaping. Det gjelder både for journalistikk, kompetanse- og organisasjonsutvikling. NRK er i stadig endring, og du må trives med å lede endringsprosesser.

I det daglige har du ansvar for innholdsproduksjonen og leder utviklingsarbeidet ved kontoret. Vi leverer nyheter regionalt og nasjonalt på alle plattformer, og har daglige sendinger i NRK P1 og NRK1. Som distriktsredaktør rapporterer du til regionredaktør i Sør-Øst, og er medlem av en regional ledergruppe. Du vil samarbeide tett med de andre i ledergruppen for å sikre felles strategiforståelse og utvikling av regionen slik at den til enhver tid har en optimal organisasjon, riktig kompetanse og arbeidsprosesser på tvers som gjør oss i stand til å oppnå de mål vi setter oss. Til stillingen ligger fag-, budsjett- og noe personalansvar. NRK Vestfold og Telemark har redaksjoner i Porsgrunn (arbeidssted) og Tønsberg.

Kvalifikasjoner

 • Bred erfaring fra publisering og innholdsproduksjon
 • Solid innsikt i presseetikk
 • Relevant høyere utdanning
 • God forståelse for og en pådriver for den digitale utviklingen
 • Erfaring med å lede endringsprosesser vil være en fordel
 • Det er ønskelig med redaksjonell ledererfaring  

Personlige egenskaper

 • Svært gode samarbeidsevner
 • Har evne til å vise retning og er flink til å skape entusiasme
 • Trives med omgivelser i stadig endring og ønsker stadig utvikling, både for NRK, medarbeiderne dine og deg selv   
 • God relasjons- og lagbygger
 • Kommuniserer tydelig og forståelig og liker formidling

Kontaktinformasjon:

 • Regionredaktør Sørøst, Heidi Jorunn Pleym / 472 85 164

Søknadsfrist: 14.04.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS