STILLING LEDIG:

NRK i Bergen søker klipper

Vil du jobbe i et av NRKs mest kreative og beste innholdsmiljøer?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 4. Mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn.

Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

NRK er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

I Bergen har vi nå et ledig årsvikariat som klipper.Vi ser etter en stødig, visuell og leken historieforteller med erfaring fra serieproduksjon.

NRK i Bergen har det største tv-produksjonsmiljøet utenfor Marienlyst. Her produserer vi innhold til de valgbare og lineære plattformene våre, i tillegg til nyheter for regionale og nasjonale flater. Symesterskapet, Eides Språksjov, Ukjent arving, Norge Rundt og Fotobonden er noe av det som blir produsert her. I tillegg har vi sjangeransvar for natur, lager alt av sakte-tv i NRK og har stort fokus på å utvikle nye konsepter som publikum vil velge.

Vi ønsker oss motiverte søkere som er idérike, har god teknisk forståelse og er klare for et travelt år i Norges flotteste by.Kanskje er det akkurat deg vi ser etter?

Arbeidsoppgaver

Som klipper hos oss vil du jobbe med serier for NRK TV og NRK 1. En del av arbeidsoppgavene vil også være å redigere innhold som skal treffe publikum i sosiale medier. Du vil jobbe i ulike redaksjoner ut fra behov, og turnusarbeid må påregnes.

Kvalifikasjoner

  • erfaring med å klippe serier i langformat
  • solid kompetanse på historiefortelling, med vekt på valgbart innhold
  • erfaring med å redigere innhold tilpasset mobil og sosiale medier
  • kunnskap om After Effects og evne til å lage enkel grafikk
  • foto- og/eller regierfaring vil være en fordel

Søkere må ha utdanning på høgskole- eller universitetsnivå. Erfaring kan i enkelte tilfeller kompensere for ikke fullført utdanning. Det er et krav at søkere må ha sikker språkføring i norsk, både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

Vi søker en idérik og kreativ person som liker å jobbe i team, men også har evne til å jobbe selvstendig med god fremdrift. Tidspress vil være en del av hverdagen, så det er viktig at du både mestrer og kan trives med det. Det er en fordel om du har interesse for møtet mellom teknologi og innhold og de mulighetene det kan gi i vår programproduksjon.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 04.05.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS