STILLING LEDIG:

Hitra-Frøya søker nyhetsjournalist

Vi søker en journalist som skal gå inn i teamet vårt og være en nyhetsjeger på stort og smått som rører seg i lokalmiljøet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Hitra og Frøya

Søknadsfrist: 09. Mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Hitra-Frøya er blant landets fremste hva gjelder digital modenhet og dekningsgrad hos mindre mediehus. Vi har høy daglig lesing og abonnementsvekst. Vår journalistikk har flere ganger vunnet priser i Trøndelag og i vårt konsern Polaris Media. Hitra- og Frøya-regionen regnes som en av landets mest ekspansive næringsområder med stor grad av innflytting fra Norge og verden, og vi har mye vill og vakker natur for opplevelser og rekreasjon.

Vi ser etter deg som brenner for at Hitra-Frøya skal være først ute med de viktigste nyhetene og beste sakene. Vi ser derfor etter deg med stor arbeidskapasitet, som liker at det av og til «koker», som er kreativ og har god formidlingsevne. Du er trygg på presseetikken.

Hitra-Frøya er heleid av Polaris Media med en rekke søsteraviser i Midt-Norge. Avisene har flere spennende samarbeidsprosjekter, for eksempel næringslivsavisa MN24.no og reiselivsmagasinet Opplev Midt-Norge. I tillegg jobber journalistene i ulike tematiske arbeidsgrupper for å utvikle den beste journalistikken for sin avis, så du vil derfor få fine utviklingsmuligheter og veldig mange gode kolleger rundt omkring i regionen.

Vi holder til i moderne lokaler og har et godt arbeidsmiljø.

Stillingen vil gå inn i 5-ukers helgeturnus og du må disponere egen bil.

Ønsket oppstart er snarest.

Kontaktinformasjon:

Kortfattet søknad med arbeidsprøver sendes [email protected]

Søknadsfrist: 09.05.2021
SØK HER

Powered by Labrador CMS