STILLING LEDIG:

To kolleger på jobb

Dølen søker redaktør og daglig leder til en av landets beste lokal­aviser

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Vinstra

Søknadsfrist: 12. juli

Om arbeidsgiver:

Dølen logo

Dølen er lokalavis for Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron i Gudbrandsdalen og har hovedkontor på Vinstra. Avisen har tatt store digitale steg de siste årene, og ble kåret til årets lokalavis i 2021.  Skjåk Mediautvikling og Gudbrandsdølen Dagningen eier 50 prosent hver, og avisen samarbeider med Polaris Media om teknologi og redaksjonell utvikling. Vår eneleder har søkt nye utfordringer og vi leter etter en offensiv redaktør og daglig leder som kan utvikle Dølen videre. 

Arbeidsoppgaver: 

Som ansvarlig redaktør og daglig leder har du hovedansvaret for den daglige redaksjonelle ledelsen, driften og videre utvikling av Dølen. 

Du kommer til et velfungerende lag som har vunnet flere priser for sin journalistikk de siste årene, og vi ønsker å styrke en allerede sentral posisjon i midt-Gudbrandsdalen. 

Som leder i Dølen har du personalansvar for fem faste ansatte i redaksjonen, pluss frilansere og prosjektmedarbeidere. Du har ansvar for den daglige ledelsen i selskapet og rapporterer til styret. 

Kort fortalt ønsker vi en leder som

  • Utvikler det redaksjonelle arbeidet, med et tydelig fokus på videre digital utvikling. 

  • Produserer redaksjonelt innhold selv, samtidig som du er en tydelig arbeidsleder og tilrettelegger for de øvrige ansatte. 

  • Tar ansvar for personal- og medarbeiderutvikling. 

  • Tar ansvar for økonomien i avisa.

  • Blir en tydelig stemme i midt-Gudbrandsdalen, og er en garantist for at avisa ivaretar sin uavhengighet, saklighet, relevans og samfunnsansvar. 

Hva ser vi etter? 

Det aller viktigste for oss når vi skal ansette en ny leder er at du brenner for lokaljournalistikken og virkelig er motivert for å ta Dølen til nye høyder. Du kan være en erfaren redaksjonell leder eller et journalistisk talent med lederambisjoner - det viktigste er at du har vyer, gjennomføringskraft og evne til å motivere andre. 

Du må ha journalistisk erfaring og være stødig i presseetikken. Samtidig ønsker vi en leder som er analytisk og klarer å bruke kunnskapen vi har om våre lesere til å utvikle et enda bedre produkt. 

Det er en fordel dersom du har relevant, høyere utdanning, men det viktigste er som sagt at du er lærevillig og motivert for jobben. Du må være en god lagbygger, ha økonomisk sans, være uredd og flink med folk. 

Hva kan vi tilby? 

Dette er en sjelden mulighet til å lede et av landets beste lokale mediehus. Vi har et tydelig digitalt fokus, satser på lyd og levende bilder, i tillegg til at vi gir ut papiravis en gang i uka.

Et viktig gode med denne jobben er også at du får anledning til å bo i vakre Gudbrandsdalen med alt vi har å by på av fjell, natur, kultur, opplevelser og ikke minst folk! 

Vi tilbyr en lederjobb med muligheter for faglig utvikling, konkurransedyktige vilkår og solid støtte fra både et av landets største mediekonsern, Polaris Media, og Gudbrandsdølens største mediehus, GD, på eiersiden. 

Kontaktinformasjon

Når du har funnet ut at dette er noe for deg kan du ta kontakt med styreleder i Dølen Reidar Kjæstad på telefon 938 66 444.

CV og søknad sendes til reidar@gd.no

Søknadsfrist 12. juli, men kast deg gjerne rundt og kontakt oss så fort som råd! 

Powered by Labrador CMS