STILLING LEDIG:

Mediehuset Dagsavisen søker papirvaktsjef i sommer og tilkallingsvikar

Som vaktsjef skal du holde oversikt over hva som skal på hvilke sider, hvilke sider som skal til hvilke utgaver, kontrollere sidene og sende dem til trykkeriet.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Vikariat

Arbeidssted: Oslo, Drammen, Stavanger eller Fredrikstad

Søknadsfrist: 23. April

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Mediehuset Dagsavisen eies av Mentor Medier og Stiftelsen Dagsavisen, og leses daglig av ca 190.000 mennesker på alle plattformer. Per uke når vi opp mot én million unike brukere digitalt. Dagsavisen er en sentral nyhets- og kulturavis som preger samfunnsdebatten og setter dagsorden med våre redaksjoner og utgaver i flere byer. Mediehuset Dagsavisen gir ut Dagsavisen og Dagsavisen-utgavene Rogalands Avis, Demokraten, Fremtiden og Moss Dagblad.

Mediehuset har felles papirdesk, og det er arbeidet på denne desken du som vaktsjef skal lede i sommer. Vi har behov for at noen trer inn i denne sentrale stillingen helst i hele perioden 26. mai-27. juli. Stillingen inngår i turnus med kvelds- og søndagsarbeid annenhver uke og en påfølgende friuke. Vi søker etter en person som også kan være tilkallingsvikar.

Stillingen innebærer også redigeringsarbeid.

Som vaktsjef får du mye ansvar og må være selvgående. Det er en forutsetning at du har erfaring fra avisbransjen. Vi ser for oss at du kanskje har bakgrunn som vaktsjef, journalist eller deskmedarbeider. Du har kanskje forkunnskaper om layout eller Indesign, men det er ikke et krav. Du må være en strukturert og ryddig person som klarer å holde hodet kaldt i stressende situasjoner. Du må ha stor arbeidskapasitet og like å ha mange baller i lufta på en gang. Du må også ha gode samarbeidsevner og klare å holde en vennlig tone selv i en hektisk arbeidshverdag.

Arbeidsplass vil være i en av våre redaksjoner i Oslo, Stavanger, Fredrikstad eller Drammen, eventuelt på hjemmekontor om koronasituasjonen fortsatt tilsier det.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 23.04.2021
CV og søknad sendes til [email protected]

Powered by Labrador CMS