STILLING LEDIG:

Dagbladet TV søker vaktsjef

Trives du med å lede og motivere et lag med flinke tv-reportere i kampen om de største nyhetene og de mest spektakulære videoene verden har å by på?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 20. Mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Dagbladet TV er web-TV-kanalen i Norge som øker mest, og vi søker nå en vaktsjef for å styrke teamet som leder det daglige arbeidet.

Den vi ser etter har solid redaksjonell erfaring og vet hvordan man skal lede et team på en slik måte at man får ut det beste i alle.

Du gjør tøffe prioriteringer og tar vanskelige valg på en effektiv måte når det trengs. Du har en utpreget tabloid forståelse og kan balansere ressurser mellom nyheter, sport og underholdning, samt et bredt tilfang av engasjerende videoer fra hele verden.

Målstyring er noe som motiverer deg, og du bør ha grunnleggende kjennskap til videoredigering. Digital presentasjon av alt tv-innhold på fronten til Dagbladet vil være en av primæroppgavene dine.

Er du i tillegg en lagspiller, som kan maksimere potensialet til tv-redaksjonen du leder, samt samarbeide godt med de andre avdelingene i Dagbladet, så er du den vi leter etter.

Dagbladet TV er en del av Aller Media, som er et av landets mest innholdsrike mediehus. Vår varierte portefølje gjør oss til et sted hvor mulighetene er store.

Turnusarbeid må påregnes.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her

Kontaktinformasjon:

Søknad med CV sendes til [email protected]
Søknadsfrist: 20.05.21

Powered by Labrador CMS