STILLING LEDIG:

Dagbladet søker nattevakt til 53% fast stilling

Dagbladet dekker hele nyhetsdøgnet og vi søker deg som ønsker å bli en del av Dagbladets fantastiske nattlag.

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 9. Mai

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Dagbladet er en del av Aller Media. Aller Media i Norge er et ledende og diversifisert media-, kommunikasjon- og tjenestekonsern med flere selskaper og over 600 ansatte. Størstedelen av virksomheten vår ligger i media, med selskaper som Dagbladet AS og Dagbladet Pluss AS, samt en solid portefølje av titler i ukepresse- og magasinmarkedet, som Se og Hør, KK og Vi Over 60. Vår digitale posisjon er i verdensklasse, med en bred portefølje av digitale siter. I tillegg er Ahead Group Norway, Norges ledende kommunikasjonshus med en sterk posisjon i attraktive markeder, en del av Aller Media. Innen tjenesteområdet har vi etablert nye og spennende tjenester til forbrukere, blant annet gjennom Lommelegen, Kode24 og Elbil24.

Som nattevakt er du vaktsjef for Dagbladet.no og reporter for alle avdelinger i Dagbladet! Du skal overvåke og dekke nyhetsbildet innen- og utenriks og servere leserne den rette miksen av stoff når Norge våkner.

Vi søker en person med god formidlingsevne og nese for tabloide nyheter fra inn- og utland. Nattevakta må evne å jobbe selvstendig. Det stilles store krav til journalistisk- og etisk vurderingsevne.

Det vil bli gitt opplæring i frontstyring og produksjonssystem. Nattevakta går i turnus.

Les om Dagbladets kvalitetspolicy her.

Kontaktinformasjon:

Søknadsfrist: 09.05.21
Søknad sendes til: [email protected]

Powered by Labrador CMS