Charlotte Vindenæs og Ketil Moland Olsen er ansatt i Media City Bergen

Charlotte og Ketil er ansatt i Media City Bergen: – Glad for å være om bord

Skal jobbe med ulike prosjekter, eventer og strategisk kommunikasjon.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ketil Moland Olsen er ansatt som Senior Project Manager og Charlotte Vindenæs får rollen som Events and Communications Manager i Media City Bergen (MCB). Det opplyses om i en pressemelding.

– Spent

Moland Olsen har erfaring fra Vimond, som allerede er en av nøkkelbedriftene til MCB. Som Vice President for Product Management har Olsen vært ansvalig for Vimonds prisvinnende arbeidsflytpropdukter.

Før sine nesten ti år i Vimond jobbet han syv år i Bergens Tidende, både i redaksjonelle og teknologiske stillinger. Han har også tilbragt et år i Schibsted Norges digitale divisjon, med ansvar for å utvikle deres online videoteknologi.

- Etter å ha vært engasjert i medieklyngen som medlem helt siden oppstart, gleder jeg meg veldig til å bli med i organisasjonen som heltidsansatt, sier Olsen i meldingen.

Han vil få ansvar for flere av klyngens kommende fellesprosjekter og vil fortsette sitt arbeid med NCE Media Advisory Board.

Videre i meldingen sier Olsen at innovasjon gjennom samarbeid er han jeg virkelig tror på.

– Og når jeg ser på den norske medieklyngen, tror jeg det er lett å forstå hvorfor. Gjentatte ganger ser vi medlemsbedrifter slå over vekten i et internasjonalt marked med hard konkurranse. Og synergiene i klyngen - ofte mellom segmenter som ikke naturlig hører sammen - spiller en stor rolle i denne suksessen. Jeg er virkelig spent på muligheten til å delta i innovative og samarbeidsprosjekter på vegne av klyngorganisasjonen, og ikke minst: Bli kjent med enda flere av de flotte menneskene og organisasjonene i vårt store samfunn fra første hånd, sier han.

– Glad for å være om bord

Organisasjonen styrker også med Charlotte Vindenæs, som blir med som ny Event and Communications Manager. Charlotte kommer fra stillingen Meeting & Event Manager i Scandic-hotellene.

Vindenæs vil være ansvarlig for de rundt 90 årlige arrangementene som skal arrangeres, samt jobbe med deres strategiske kommunikasjon og posisjon, både nasjonalt og internasjonalt.

I likhet med Olsen har også Vindenæs sin bakgrunn fra mediebransjen.

Etter studiene ved Universitetet i Bergen, fortsatte hun å jobbe for Kulturoperatørene i flere år før hun tiltrådte stillingen i Scandic. Nå er hun tilbake i mediebransjen.

– Jeg gleder meg veldig til å være en del av MCB-teamet. Høyt tempo, spennende arrangementer, inspirerende prosjekter og mennesker gjør meg veldig motivert for oppgavene jeg har foran meg. Jeg gleder meg til å bli kjent med klyngeselskapene og deres unike historier. Teamet har allerede ønsket meg hjertelig velkommen, og jeg er virkelig glad for å være om bord, sier hun i meldingen.

De begge starter i MCB 1.April.

Powered by Labrador CMS