STILLING LEDIG:

DN Media Group søker journalister til sommer­vikariater i Bergen

Vil du være med å dekke de viktige havnæringene?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Midlertidig/Sesong

Arbeidssted: Bergen

Søknadsfrist: 20. februar

Om arbeidsgiver:

DN Media Group er en global mediegruppe som skal vokse og styrke vår posisjon som ledende mediegruppe innen våre prioriterte områder: næringslivsnyheter, sjømat, shipping og energi. Vi har en global tilstedeværelse med publikasjoner på engelsk og norsk, samt kontorer rundt om i verden (Oslo, London, Stamford/New York og Singapore er de største knutepunktene). Vi investerer betydelige ressurser i våre teknologiplattformer og kontinuerlig utvikler både eksisterende og nye løsninger for å imøtekomme målgruppens behov. Våre publikasjoner blir høyt belønnet for journalistikken (Dagens Næringsliv har vunnet SKUP-prisen 20 ganger) og våre innovative løsninger.

Vil du jobbe som journalist i sommer? ☀️

Vi ser etter kjappe, dyktige og nøyaktige personer som har lyst å skrive om havbruk, fiskeri og maritim industri. Vi trenger tre vikarer for våre tre publikasjoner: 

- Kystens Næringsliv

- IntraFish

- Fiskeribladet

Sjømat er landets nest største eksportprodukt.

 Hos oss kan du skrive alt fra raske nyheter til reportasjer og større næringslivsnyheter.

Hva ser vi etter:

  • Erfaring fra journalistikk eller relevant utdanning.
  • Evne til å komme i kontakt med folk og bygge kildenettverk.
  • Evne til å fortelle komplekse saker på en forståelig måte.
  • At du liker å gå i dybden og jobbe med undersøkende journalistikk.
  • At du ser hva som er en nyhetssak og raskt får den klar til publisering.
  • Erfaring med sosiale medier er en fordel. 

Studenter og andre skriveføre oppfordres til å søke. Vi kan love deg en lærerik og travel sommer i et hyggelig miljø. Hos oss får du jobbe med et viktig samfunnsoppdrag, oppleve en stor grad av frihet og et sterkt samspill.

Vi vil vurdere søknader selv om du ikke oppfyller alle kravene ovenfor, så ikke la deg skremme hvis du ikke matcher dem perfekt!

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Vi er en arbeidsgiver som ønsker å tiltrekke oss kvalifiserte søkere uavhengig av kjønn, religion, rase, nasjonal eller etnisk opprinnelse, kulturell bakgrunn, sosial gruppe, funksjonsevne, seksuell orientering, kjønnsidentitet, sivilstatus, alder eller politisk mening. Mangfold er grunnleggende for vår kultur, og vi inviterer deg til å være en del av denne kulturen!

Powered by Labrador CMS