Linda Strømsod er ny seniorrådgiver i BCW.

Linda Strømsod går til Burson Cohn & Wolfe

– Jeg er en nettverksbygger og er veldig glad i å utvikle verdiskapende ideer sammen med andre

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter ni og et halvt år som leder av kommunikasjon i Viken Skog trer Linda Camilla Strømsod inn som seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Burson Cohn & Wolfe, opplyses det om i en pressemelding.

-Jeg ser frem til å jobbe i BCW. Jeg er en nettverksbygger og er veldig glad i å utvikle verdiskapende ideer sammen med andre, forteller Strømsod som har spisskompetanse innen bærekraft og bioøkonomi etter mange år i skogbransjen.

Hun legger til at å drive bærekraftig er ikke et markedsføringstriks.

– Det er en hygienefaktor som man er nødt til å ha på plass. Det går til selve kjernen av forretningsutviklingen og virksomhetsstrategien, sier Strømsod.

Hun har tidligere hatt lederroller i både Hæren og Sjøforsvaret, i tillegg til salg og produktutvikling. I Forsvaret har hun deltatt i internasjonale operasjoner i ledende roller.

Strømsod er utdannet både som diplommarkedsfører og eiendomsmegler fra BI og NHM.

Med lang erfaring fra flere bransjer vil Strømsod nå bringe denne kunnskapen til kunder i både privat og offentlig sektor.

-Linda er en utrolig dyktig og ærlig rådgiver. Hennes erfaring og kunnskap kommer til å gi både oss og våre kunder et løft i det nye året, forteller CEO Kristian Sarastuen i BCW.

Sarastuen legger til at BCW også har kapret et annet navn innen skognæringen.

– Vi har også inngått samarbeid med Tom Bratlie, tidligere kommunikasjonsdirektør i Norske Skog, og får dermed to spennende folk med erfaring fra skogbruket og treforedlingsindustrien inn i selskapet.

Powered by Labrador CMS