STILLING LEDIG:

Smaalenenes Avis søker journalist

Lyst til å jobbe med smått og stort i Indre Østfold?

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Askim

Søknadsfrist: 25. juli

Om arbeidsgiver

Om arbeidsgiver

Smaalenenes Avis er lokalavisen for 52.000 innbyggere i regionen Indre Østfold og kommunen Indre Østfold (landets 23. største). Totalt har vi litt i underkant av 30.000 lesere daglig på papir, nett og mobil – og over 12.600 abonnenter. Det er 24 ansatte på avishuset i Askim, fordelt på redaksjon, og markedsavdeling. Smaalenenes Avis eies av Amedia-konsernet.

Vi ønsker oss en samfunnsengasjert søker som elsker høyt tempo og brenner for lokaljournalistikken. Dersom du er spesielt opptatt av å nå yngre lesere, det vil si folk under 40 år, er det et pluss. I Smaalenenes Avis må de fleste gjøre det meste; fra små, kjappe saker til store, grundige reportasjer. Kort sagt; vi trenger gode allroundere med nyhetsteft, pågangsmot, sikkert språk og evne til å jobbe selvstendig så vel som på lag med andre.

Du må kunne håndtere et kamera og ha førerkort for personbil. Kjennskap til dekningsområdet Indre Østfold er selvsagt en fordel.

Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, gode muligheter for utvikling og et trivelig arbeidsmiljø. Fast stilling vil inngå i redaksjonens turnus med faste kvelds- og helgevakter, også som frontredigerer.

Smaalenenes Avis er en avis i Amedia-konsernet. Du kan lese mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her.

Kontaktinformasjon:

  • Jarle Bentzen, ansvarlig redaktør, tlf: 901 34 948
  • Anne Sterri Harestad, nyhetsredaktør, tlf: 909 89 034
  • Tormod Malvin Sæther, klubbleder, tlf: 418 42 803

SØK HER

Powered by Labrador CMS