STILLING LEDIG:

Amedia Salg og Marked søker Strategisk KAM til vårt strategiske salgsteam

Informasjon om stillingen:

Stillingstype: Fast

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 5. februar

Om arbeidsgiver

Amedia Salg og Marked AS har salgsansvaret for all nasjonal reklameomsetning, samt oppfølgingsansvaret for lokal reklameomsetning i Amedia-konsernet. Dette innebærer blant annet ansvaret for reklamesamkjøringen Amedia Marked, som er landets største samkjøring av lokale medier og er Norges nest største dekningsmedium. Amedia Salg og Marked AS har 100 ansatte.Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

Hva får du

Å jobbe hos oss er krevende og gøy! Vi har store forventninger til oss selv både når det gjelder kompetanse, vilje og samarbeidsevner. Vi har kundens behov i fokus og vi strekker oss hver dag for å levere på vårt kundeløfte: «Amedia kjenner meg best og tilbyr meg best effekt - i hele Norge». Samtidig er vi en inkluderende og varm gjeng som gjerne bidrar til kollegaers suksess.

I stillingen som strategisk KAM i Amedia jobber du i landets største utgiver av lokale medier. Konsernet er i vekst, med gode resultater. Siden kommunikasjonen og samarbeidet foregår på mange ulike nivåer, blir du kjent med store deler av Amedias konsern og virksomhet.

Dette vil du sette pris på:

  • Du får jobbe mot noen av Norges største annonsører og mediebyråer

  • Muligheten til å påvirke Amedia Salg og Marked - internt og eksternt

  • En organisasjon med høyt tempo og som vil mye

  • Et inkluderende og dynamisk miljø med mye humor og toleranse, hvor vi oppfordrer til å være kreativ og åpen for nye utfordringer

  • En rekke gode sparringspartnere på tvers av fagfelt - du vil lære av de beste

  • Vi er sertifisert som Great Place to Work

I stillingen som strategisk KAM får du jobbe med noen av Norges største annonsører og mediebyråer. Du skal bidra til vekst og utvikling av strategiske kunder, samt styrke Amedias konkurransekraft i forhold til konkurrenter. Du skal også øke bevisstheten rundt Amedia som strategisk partner, med mål om å skape et bedre partnerskap og øke omsetningen over tid. Stillingen rapporterer til salgssjef for strategiske kundeteam.

Arbeidsoppgaver

  • Proaktivt utarbeide konsepter og løsninger for kunde og byrå
  • Jobbe tett opp mot mediebyråer for å optimalisere mediemiksen for noen av Norges største annonsører
  • Sikre god innsikt og analyse for å maksimere verdi og effekt for mediebyråene og kundene
  • Bidra til vekst og utvikling av egen kundeportefølje, samt styrke teamets og selskapets konkurransekraft i forhold til konkurrenter
  • Sammen med teamet legge strategiske planer for å sikre verdi og effekt for kundene, samt utarbeide kunde- og aktivitetsplaner
  • Jobbe tett mot Amedias regionale KAM-apparat og Amedia Innholdsbyrå for å sikre best verdi og effekt for de strategiske kundene i hele Norge
  • Dele innsikt med kunder og salgsapparatene i Amedia Salg og Marked og i regionene

Hvem er du

Du har sannsynligvis relevant utdanning innen salg og markedsføring eller tilsvarende. Vi ser gjerne at du har opparbeidet deg erfaring og kompetanse innenfor digital markedsføring og rådgivning. Dine strategiske og analytiske evner gjør at du setter deg raskt inn i kundenes problemstillinger. Ved hjelp av ditt brennende engasjement for markedsføring og digitale muligheter, finner du skreddersydde løsninger på kundenes behov. Med stort pågangsmot og en strukturert arbeidsmetodikk skaffer du deg god oversikt over dine ansvarsområder. Du er en resultatorientert og handlekraftig relasjonsbygger og drives av å lykkes sammen med andre.

Strategisk KAM rapporterer til salgssjef.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her: https://www.amedia.no/jobb-hos-oss eller på våre karrieresider på LinkedIn.

Kontaktinformasjon:

SØK HER

Powered by Labrador CMS